Saammeko esitellä: Lapset, nuoret ja perheet -työryhmä

Lapset, nuoret ja perheet –työryhmä keskittyy Oma Hämeen rakentamiseen nimensä mukaisesti lasten, nuorten ja perheiden näkökulmista.

– Tämä on tärkeä työryhmä, jossa jokaisen mielipide merkitsee. Voimme aidosti vaikuttaa palvelujen järjestämiseen, ja siksi yritämme saada mahdollisimman yhtenäisen näkemyksen, jotta työmme painoarvo vain lisääntyy, työryhmän puheenjohtaja ja Hattulan sivistysjohtaja Jari Wihersaari sanoo.

Oma Häme -hankkeeseen kuuluu yli 100 asiantuntijaa kunnista ja kuntayhtymistä. Seitsemän ensimmäistä työryhmää aloitti toimintansa vuoden 2016 alusta.

Työryhmien esittelyjä päivitetään kevään 2016 aikana. Kolme esittelyvideota ja -juttua on jo valmiina: Ikäihmiset, Asukkaiden osallisuus ja Lapset, nuoret ja perheet.

Lisää työryhmiä perustetaan toukokuussa 2016. Uudet työryhmät keskittyvät muun muassa työllisyyden hoitoon, suun terveydenhuoltoon, vammaisten palveluihin, kuntoutukseen, palveluohjaukseen, henkilöliikenteeseen ja sote-uudistukseen liittyviin omaisuusjärjestelyihin.

Voimme aidosti vaikuttaa palvelujen järjestämiseen. – Jari Wihersaari

 

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun