Saammeko esitellä: Ikäihmiset-työryhmä

Oma Häme -hankkeeseen kuuluu yli 100 asiantuntijaa kunnista ja kuntayhtymistä. Seitsemän ensimmäistä työryhmää aloitti toimintansa vuoden 2016 alusta.

Yksi työryhmistä keskittyy ikäihmisten palveluihin.

– Yhteistyö on alkanut todella hyvin. Vaikka tulemme hyvin erilaisista toimintakulttuureista, olemme hyvin positiivisesti lähteneet keskustelemaan näistä asioista yhdessä, Ikäihmiset-työryhmän puheenjohtaja Annukka Kuismin kertoo.

Työryhmien esittelyjä päivitetään kevään 2016 aikana. Kolme esittelyvideota ja -juttua on jo valmiina: Ikäihmiset, Asukkaiden osallisuus ja Lapset, nuoret ja perheet.

Lisää työryhmiä perustetaan toukokuussa 2016. Uudet työryhmät keskittyvät muun muassa työllisyyden hoitoon, suun terveydenhuoltoon, vammaisten palveluihin, kuntoutukseen, palveluohjaukseen, henkilöliikenteeseen ja sote-uudistukseen liittyviin omaisuusjärjestelyihin.

 

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun