Saammeko esitellä: Asukkaiden osallisuus -työryhmä

Oma Häme –hankkeen kantava ajatus on osallisuus. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikilla Kanta-Hämeen asukkailla on mahdollisuus osallistua Oma Hämeen rakentamiseen.

Asukkaiden osallisuus -työryhmän tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa erilaisia tapoja osallistua ja vaikuttaa Oma Hämeen rakentamiseen.

– Me haluamme lähteä rakentamaan yhteistä, positiivista ja hyvää tulevaisuutta Hämeelle, Osallisuus-työryhmän jäsen, palvelutuotantojohtaja Päivi Raukko sanoo.

Oma Häme -hankkeeseen kuuluu yli 100 asiantuntijaa kunnista ja kuntayhtymistä. Seitsemän ensimmäistä työryhmää aloitti toimintansa vuoden 2016 alusta.

Työryhmien esittelyjä päivitetään kevään 2016 aikana. Kolme esittelyvideota ja -juttua on jo valmiina: Ikäihmiset, Asukkaiden osallisuus ja Lapset, nuoret ja perheet.

Lisää työryhmiä perustetaan toukokuussa 2016. Uudet työryhmät keskittyvät muun muassa työllisyyden hoitoon, suun terveydenhuoltoon, vammaisten palveluihin, kuntoutukseen, palveluohjaukseen, henkilöliikenteeseen ja sote-uudistukseen liittyviin omaisuusjärjestelyihin.

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun