Oma Häme on oikeasti meitä varten

Tekemisen meininkiä. Yhteistyön alkusoittoa. Hyvää kutinaa. Perustuksien valantaa.

Kanta-Hämeen oma sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistushanke, Oma Häme, on saanut vahvan aloituksen. Ja niin pitääkin! Olemmehan tekemässä Suomen historian suurinta julkisen hallinnon ja toiminnan reformia. Tästä alkaa monella tavalla ihan uusi polku maamme sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Muutos koskettaa kaikkia maakunnan asukkaita. Lisäksi uudistus vaikuttaa yli 6 000:een sosiaali- ja terveysalan työntekijään, kolmannen sektorin toimijoihin, järjestöihin, yrityksiin ja sidosryhmiin.

Näin suurta uudistusta ei toteuteta yhdessä yössä. Eikä yksin. Lämpimästi kutsumme kaikki kantahämäläiset asukkaat, yhteisöt, yritykset, järjestöt ja muut sidosryhmät mukaan Oma Hämeen rakentamistalkoisiin.

Oma Häme –hankkeen kantava ajatus on osallisuus. Tätä tavoitetta silmällä pitäen Oma Hämeen verkkopalvelu on rakennettu mahdollisimman informatiiviseksi, jotta kaikki valmistelutieto on läpinäkyvästi saatavilla. Kuka tahansa voi seurata hankkeen etenemistä ja olla aktiivisesti mukana valmistelussa.

Arvostamme eri näkökulmia ja toivomme aitoa vuoropuhelua. Sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttäjien äänen kuuluminen on erittäin tärkeää, kun määritellään palvelujen laatua tai vaikuttavuutta. Kokemuksesta tiedän, että kantahämäläisillä asukkailla on usein myös arvokkaita ideoita palvelujen parantamiseksi.

Vaikuttamismahdollisuuksia on monia. Esimerkiksi Oma Hämeen verkkopalvelussa on useita kanavia: Haloo Häme!, Oma Tuuma ja Some-Häme. Lisäksi voit lähettää sähköpostia, soittaa tai tarttua hihasta kiinni toreilla ja turuilla. Ota rohkeasti kantaa! Kysy! Ehdota! Kritisoi! Kehitä! Yhdessä teemme parempaa hyvinvointia!

Arvostamme eri näkökulmia ja toivomme aitoa vuoropuhelua.
Avatar
Jukka Lindberg

Muutosjohtaja, 040 595 0631, jukka.lindberg@hame.fi

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun