Tervetuloa Oma Maakunta -tilaisuuteen Verkatehtaalle 15.5.

Valtioneuvoston Oma Maakunta -kierroksen Kanta-Hämeen tilaisuus järjestetään tiistaina 15.5. klo 9.30–15.45 Kulttuuri ja kongressikeskus Verkatehtaan Bio Rex 1 saliin (Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna). Tervetuloa ratkomaan kanssamme maakunta- ja sote-uudistuksen toimeenpanon kriittisiä kysymyksiä maakunnassamme.

Tilaisuus muodostuu kahdesta osiosta: vuorovaikutteisesta kyselytunnista ja työpajoista. Ennakkokysymyksiä keskustelu- ja kyselytunnille otetaan vastaan ilmoittautumisen yhteydessä. Työpajoissa asioihin paneudutaan pintaa syvemmin.

Tilaisuus on maakuntien tapaan monialainen. Se tarjoaa mahdollisuuden keskustella kaikista muutokseen liittyvistä asioista, kuten:

  • uuden maakunnan perustamisesta, organisoitumisesta, taloudesta ja palvelujen järjestämisestä,
  • uuden maakunnan elinvoimasta, ympäristötehtävistä maakunnan menestystekijöinä, työllisyyden edistämisestä, kansainvälistymisestä, palvelujen asiakaslähtöisyydestä, valinnanvapaudesta ja integraatiosta, digitalisaatiosta, varautumisesta, pelastustoimesta, ympäristöterveydenhuollosta, maa- ja elintarviketaloudesta sekä joukkoliikenteen suunnittelusta ja järjestämisestä.

Oma maakunta -tilaisuuteen ovat tervetulleita maakunnissa uudistuksen toimeenpanon valmistelussa aktiivisesti mukana olevat eri alojen virkamiehet, luottamushenkilöt ja sidosryhmät. Tilaisuudessa on mukana asiantuntijoita muutoksen valmistelun keskeisistä ministeriöistä: VM, STM, MMM, TEM, YM, SM, LVM.

Tervetuloa keskustelemaan!

Ilmoittautumiset 25.4. klo 16.15 mennessä alla olevan linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/7D487B2542BFB61E 

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun